Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از هنرآنلاین، نود و چهارمین دوره مراسم اهدای جوایز اسکار ۵۸ درصد بیش از سال گذشته بیننده تلویزیونی داشت و تازه‌ترین آمار رسمی نشان می‌دهد ۱۶.۶ میلیون نفر آن را از شبکه ABC آمریکا تماشا کرده‌اند. سه ساعت و چهل دقیقه پخش زنده با اجرای سه زن سرشناس هم با اینکه حدود شش میلیون نفر نسبت به دوره پیشین اسکار بیشتر تماشاگر داشت اما آمار بینندگان تلویزیونی به مرز ۲۰ میلیون نفر نرسید و دومین اسکار کم‌بیننده تاریخ لقب گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که گمان می‌رفت به دلیل شیوه برخورد ویل اسمیت، برنده اسکار بهترین بازیگر مرد با کریس راک، یکی از اهداکنندگان جوایز اسکار آمار تماشاگران تلویزیونی اسکار ۲۰۲۲ بسیار بیش از اینها باشد. نکته جالب و شگفت اینکه لحظه فرود آمدن سیلی اسمیت بر گونه کمدین سیاهپوست آمریکایی پربیننده‌ترین لحظه اسکار امسال نبود و این رخداد تاریخی فقط حدود ۵۱۱ هزار نفر بر آمار تماشاگران شبکه ABC افزود.

دومین لحظه پربیننده زمانی بود که ویل اسمیت برای گرفتن جایزه اسکار بهترین بازیگر مرد روی صحنه رفت و یک نطق احساسی ایراد کرد. در این زمان آمار بینندگان تلویزیونی مراسم اهدای جوایز اسکار ۶۱۴ هزار نفر بیشتر شد و به رقم ۱۷ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر رسید اما پربیننده‌ترین لحظه اسکار وقتی بود که نام برنده اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل اعلام و ستاره «کودا» برای گرفتن جایزه خود از روی صندلی بلند شد.

تروی کوتسور که نخستین بازیگر مرد ناشنوای برنده اسکار است، جایزه خود را از دستان یون یو-جونگ، بازیگر کره‌ای گرفت که سال گذشته برای بازی کردن در «میناری» برنده اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل زن شده بود. کوتسور ۵۳ ساله پس از در دست گرفتن مجسمه اسکار با زبان اشاره از پدر و مادرش تشکر کرد و حضور او روی صحنه باعث شد بیش از یک میلیون نفر بر تعداد بینندگان تلویزیونی افزوده شود.

تروی مایکل کوتسور، بازیگر و کارگردان آمریکایی دومین بازیگر ناشنوای تاریخ است که برنده اسکار می‌شود. پیش از او مارلی ماتلین، دیگر بازیگر ناشنوای «کودا» در ۱۹۸۶ جایزه اسکار بهترین بازیگر زن را با «فرزندان یک خدای کوچک‌تر» از آن خود کرده و جوان‌ترین زن برنده اسکار لقب گرفته بود.

کد خبر 666838 برچسب‌ها جایزه اسکار اسكار ۲۰۲۲

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: جایزه اسکار اسكار ۲۰۲۲ اسکار بهترین بازیگر برنده اسکار میلیون نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۹۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمود گبرلو بازیگر شد

به گزارش قدس آنلاین، گبرلو که در سال‌های دور تجاربی در عرصه‌های نمایشی و حضور بر صحنه تئاتر داشته، در صفحه‌شخصی خود نوشت: عصر چهارشنبه‌ای، آقای شمس دستیار محترم آقای سامان مقدم، تماس گرفتند و درخواست داشتند همان نقشی را که در برنامه‌ها به عنوان مجری سینمایی دارم در قسمتی از سریال افعی تهران داشته باشم. فرمودند سکانسی هست که جناب معادی نقش فیلمسازی دارند که با شما گفتگو کنند. تردید داشتم.،فرمودند شیوه سریال اینگونه است که برخی شخصیت‌ها در نقش خودشان ظاهر می‌شوند. پذیرفتم صبح جمعه‌ای سر صحنه رفتم. در بدو ورود آقای سامان مقدم که سال‌ها از ایشان خبر نداشتم و بعد جناب پیمان معادی را دیدم. با هر دو سلام و علیک گرمی داشتم. پیمان معادی را در نشست‌های خبری جشنواره فیلم فجر دیده بودم ولی فیلم‌هایش را چه داخلی و چه خارجی دیده‌ام. برای من یک شخصیت دوست داشتنی هستند. فیلمنامه کافه ستاره‌اش و بازی در ابد و یک روزش را دوست دارم… متن را تمرین کردیم تا صحنه فیلمبرداری آماده شد. یک تیم حرفه‌ای و مسلط را سر صحنه دیدم؛ به‌خصوص استاد غفوری که پشت دوربین جذابیت پر افتخاری داشتند. سامان مقدم برای من همیشه متفاوت بود. به تسلطش به فیلم و سریال اعتماد داشتم. صدسال به این سال‌ها و یک عاشقانه ساده‌اش را دوست دارم. به پیشینه جمع اعتماد کردم. بدم هم نمی‌آمد جلوی دوربین یک تیم حرفه‌ای ظاهر شوم. تا شروع ضبط فرصت شد با عزیزان پشت صحنه گپ برنم. معلوم بود تیم باهوش و کاربلدی دورهم جمع شدند. وقتی سریال پخش شد از ساختار جذاب و حرفه‌ایش لذت بردم. به‌خصوص در قسمت اول خیلی حرف‌های قصه روایت می‌شود و در قسمت‌های بعد با روشن‌شدن لایه‌های دیگر کنجاوی‌ها برانگیخته می‌شود… چون خودم نقشی در این سریال دارم از ارایه نظر مثبتم خودداری می‌کنم ولی وظیفه دارم از همه عزیزان سر صحنه سپاسگزاری کنم. مدیر فیلمبرداری: مرتضی غفوری، مدیر برنامه‌ریزی: علی شمس، مدیر صدابرداری: محمود خرسند، طراح صحنه: کامیاب امین‌ِِعشایری، طراح گریم: ایمان امیدواری، طراح لباس: ندا نصر، مدیر تولید: امیر یمینی و منشی صحنه: دنیا راد و به‌خصوص جناب سامان مقدم و جناب پیمان معادی و همچنین سایر عزیزان زحمت کش افعی تهران.

منبع: پایگاه خبری صبا خبر

دیگر خبرها

  • فیلم| حمایت جانانه بازیگر زن برنده اسکار از جنبش دانشجویی آمریکا
  • محمود گبرلو بازیگر شد
  • روایت دو بازیگر زن از تحقیرشان توسط مردم
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • جانبازانِ «نون‌ خ» و سرگذشت تلخ یک بازیگر
  • حرکت باورنکردنی یک گوزن به سبک ژاپنی‌ها
  • (ویدئو) مهاجر مبتلا به سرطان برنده جایزه بخت آزمایی یک میلیارد دلاری شد
  • تصویری دیده نشده از علی انصاریان در پشت صحنه یک فیلم
  • جشنواره فیلم پکن برندگانش را شناخت/تجلیل از چن کایگه با حضور ییمو
  • ببینید | علت باورنکردنی برکناری باسوادترین مدیر صدا و سیما به روایت رضا پورحسین